Glaslyft, Stockholm

Glaslyft Stockholm

Vi på Holmströms Åkeri är en av få specialister på glastransporter, glassättningar och glaslyft i Stockholm. Glaslyft är ett arbete som kräver stor erfarenhet och kunskap, och tillsammans med våra kompetenta chaufförer kan vi garantera en säker transport av ditt gods. Kvalitet och service har alltid varit vårt signum.

Rätt utrustning för ditt glaslyft

Vi har idag tio bilar som alla är utrustade med kranar som lyfter mellan 12 till 85 ton och har en räckvidd på upp till 40 meter. Vissa av bilarna är även utrustade med bakgavellyft. För arbete med glas har vi utrustning som glassugar till glassättningar samt glasfog till transporter av stora glasrutor. Alla våra lastbilar är dessutom miljöklassade för att kunna köra inom miljözonen.

Centralt och tillgängligt

Holmströms Åkeri finns centralt belägna i Stockholm för att snabbt kunna nå alla delar av Stockholm och finns tillgängliga för alla typer av kunder, oavsett storleken på ditt företag eller mängden gods du vill lyfta eller transportera. Du som kund är alltid i fokus och vi gör allt för att hjälpa dig, oavsett behov.

Vi har sedan starten 1966 assisterat en stor mängd företag med olika typer av transportlösningar och glaslyft, och vi är alltid redo för nästa utmaning. Kontakta oss på telefon för mer information om våra tjänster.