Kranbil, Huddinge

Kranbil Huddinge

Vi på Holmström Åkeri har arbetat i branschen i många år och är specialister på tunga transporter och lyft. Vi finns centralt belägna i Stockholm och kan därför snabbt tillhandahålla er med en kranbil i Huddinge.

Vi lyfter allt som lyftas kan

Vi transporterar och lyfter allt från ställnings - och byggnadsmaterial till maskiner och båtar. Alla våra miljöklassade bilar är utrustade med kranar som lyfter upp till 85 ton med en räckvidd på upp till 40 meter. Flera av bilarna är även utrustade med bakgavellyft. Utöver detta har vi även glassugar till glassätningar av stora glasrutor. Alla bilarna är miljöklassade för att kunna köra inom miljözonen.

Enbart erfarna chaufförer till din kranbil

Holmströms Åkeri har genom åren hjälp ett stort antal företag med olika typer av uppdrag, oavsett storleken på företaget eller mängden gods du vill lyfta eller transportera. Personlig service av högsta kvalité är, och har alltid varit vårt signum. Om du är i behov av en kranbil i Huddinge finns våra erfarna och kunniga chaufförer redo för att ta sig an din utmaning!

Om du vill veta mer om våra tjänster eller boka en kranbil i Huddinge, är du välkommen att kontakta oss på telefon så hjälper vi dig med en lösning.