Kranbil, Lidingö

Kranbil Lidingö

Är du verksam eller bosatt på Lidingö och är i behov av en kranbil? Då är Holmströms Åkeri rätt val för dig! Vi finns centralt belägna i Västberga, vilket gör att vi snabbt kan nå alla delar av Storstockholm för assistans.

Vi hjälper stora som små

Våra kunder är både företag som använder våra tjänster varje dag, och privatpersoner som är i behov av våra tjänster ett par gånger per år. Storleken på ditt företag eller mängden gods du behöver transportera spelar ingen roll, vi har en lösning och kranbil oavsett vad du har för behov.

Kunskap och erfarenhet

Våra kvalificerade chaufförer har alla arbetat länge hos oss och har den kunskapen och erfarenheten som utförandet kräver. Det är därför vi vågar lova högsta kvalité och service när det kommer till de tjänster vi erbjuder.

Rätt utrustning för dig på Lidingö

Vi har idag tio stycken lastbilar som alla är utrustade med kranar med en räckvidd på upp till 40 meter och kan lyfta upp till 85 ton. Flera av bilarna har även bakgavellyft samt glassugar för lyft och transport av stora glasrutor. Lastbilarna är miljöklassade och kan köra inom miljözonen.

Kontakta oss på telefon om du är i behov av en kranbil för lyft eller transport på Lidingö. Våra chaufförer ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag!