Kranbil, Nacka

Kranbil Nacka

Holmströms Åkeri är ett personligt företag som sedan starten 1966 har utfört lyft och transporter av olika slag, för ett stort antal kunder. Med bas i Västberga i centrala Stockholm, kan vi med våra kranbilar, på kort tid ta oss till alla delar i Storstockholm, som exempelvis Nacka.

Erfarenhet och personlig service

Chaufförerna som idag arbetar hos oss har gjort det i många år och har stor erfarenhet av branschen. Därför kan vi utlova service av högsta kvalité! Hos oss är alla kunder i fokus och vi gör allt för att tillgodose dina behov, oavsett om du använder våra tjänster varje dag eller bara någon gång ibland.

Miljöklassade bilar med full utrustning

De tio bilar som våra chaufförer använder för lyft och transport är alla utrustade med kranar, en del även med bakgavellyft. Kranarna klarar lyft på upp till 85 ton och har en räckvidd från 17 meter upp till 40 meter. Vid lyft och transport av stora glasrutor har vi utrustning som glassug och glasfog.

Våra kranbilar klarar allt!

För oss spelar det ingen roll hur stort eller hur litet godset du vill transportera är. Vi lyfter allt som det behövs kran eller baklyft till, från båtar och maskiner till ställnings och byggnadsmaterial. Inte heller spelar mängden någon roll. Vi finns där för alla som behöver oss!

Kontakta oss på telefon och berätta om vad du behöver hjälp med så hittar vi tillsammans en lösning.