Kranbil, Solna & Sundbyberg

Kranbil Solna & Sundbyberg

Bröderna Holmströms Åkeri är familjeföretaget med kvalitet och service som signum. Du kan kontakta oss för alla typer av transporter, stora som små. Våra chaufförer har alla arbetat både i branschen och hos oss i många år, vilket gör att vi kan garantera dig och ditt företag en service av högsta kvalité. Från centrala Västberga i Stockholm, kan vi snabbt köra fram en kranbil till alla delar av staden, däribland till Solna och Sundbyberg.

Vi är specialister

Vi på Holmströms Åkeri är specialister en av få specialister när det kommer till glastransporter och glassätningar av stora glasrutor. Till vår hjälp har vid både glassugar och glasfog. Till lyft och transport av exempelvis container, byggnadsmaterial och maskiner, har vi tio bilar, alla utrustade med kranar. En del även med bakgavellyft.

Kvalitet oavsett kvantitet

Hur mycket gods eller hur ofta du behöver hjälp med lyft och transport har ingen betydelse för oss. Du som kund står alltid i fokus och vi är tillsammans med våra chaufförer alltid måna om att tillgodose dina behov på bästa möjliga sätt!

Lösningar baserade på erfarenhet

Många års erfarenhet i branschen gör att vi alltid kan presentera en personlig lösning helt baserad på dina behov. Kontakta oss på telefon så hjälper vi dig i Solna och Sundbyberg till rätt kranbil!