Kranbil, Tyresö

Kranbil Täby

Vi på Holmströms Åkeri har sedan starten 1966 hjälpt ett stort antal företag, stora som små, med lyft och transporter av tungt gods. Arbetet kräver inte bara rätt typ av utrustning, utan även rätt typ av person. Vi har många års erfarenhet inom branschen och är specialister på det vi gör. Vårt kontor centralt i Västberga, en central punkt från vilken vi snabbt kan ha en kranbil på plats i Täby.

Kvalité är vårt signum

Hos oss står alla kunder i fokus, oberoende av storleken på ditt företag eller mängden gods du behöver lyfta och transportera. Inget uppdrag är det andra likt men för oss är service av högsta kvalité alltid lika viktigt, det är vårt signum!

En av få specialister när du behöver en kranbil

Våra lastbilar är idag tio till antalet och är alla utrustade med kranar som har en räckvidd på upp till 40 meter och kan lyfta så mycket som 85 ton. För den som behöver har vi även bilar med bakgavellyft. För lyft och transport av stora glasrutor, ett område som vi är en av få specialister inom, har vi glassugar och glasfog. Allt för en säker transport. Vi kan helt enkelt transportera och lyfta det mesta!

Vill veta mer om våra tjänster eller boka en kranbil till Täby är du varmt välkommen att ringa oss.