Kranbil, Tyresö

Kranbil Tyresö

I snart 50 år har vi på Bröderna Holmströms Åkeri utfört tunga lyft och transporter. Vårt kontor har vi strategiskt placerat centralt i Västberga, för att på kort tid kunna bistå dig i Tyresö med en kranbil.

Rätt personer med rätt utrustning

Transport av till exempel container, båtar och byggnadsmaterial hör till vår vardag och vi är dessutom specialister inom glastransporter och glassättningar. Våra chaufförer har lång erfarenhet i branschen och lastbilarna de kör är alla utrustade med kranar, en del även med bakgavellyft. Kranarna kan lyfta mellan 12-85 ton och har en räckvidd på mellan 17 till 40 meter. För transport och lyft av stora glasrutor använder vi oss av glassugar samt glasfog.

Du som kund är vårt fokus

Som kund hos oss är du alltid i fokus och vi gör allt för att du ska känna dig nöjd, oavsett om du använder dig av våra tjänster dagligen eller bara någon gång per år. Personlig service och kvalité har alltid varit och är än idag vårt signum. Vi tar tillsammans med våra chaufförer alla våra uppdrag på största allvar.

Om du vill veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig i Tyresö när du behöver en kranbil, är du varmt välkommen att kontakta oss.