OM HOLMSTRÖMS

Bröderna Holmströms Åkeri är ett familjeföretag som grundades 1966 och har därmed funnits i över 50 år.
 

Vi transporterar och lyfter i Storstockholmsområdet

Vi utgår från Trångsund och kan snabbt nå alla delar av Stockholm. Vår storlek tillåter oss att vara flexibla och ge personlig service. De flesta som arbetar på Holmström Åkeri har arbetat här under många år och du kan därför lätt lära känna dem vid deras namn. Kvalitet och Service är vårt signum.

Vi transporterar och lyfter i Storstockholms området. Alla våra bilar är utrustade med kran, och har en räckvidd från 9 m till 38 m. En del av bilarna är också utrustade med bakgavellyft. Vi har främst specialiserat oss på glasstransporter och glassättningar. Vi använder oss av glassugar till glassättningar samt glasfog till transporter av stora glasrutor. Vi använder oss även av gipsvaggar, pallgafflar och sloda. Våra stora kranbilar har också winsch.

Vi transporterar och lyfter allt som det behövs kran eller bakgavellyft till, så som container, båtar, maskiner och byggnadsmaterial för att nämna några. Inte nog med det, alla våra lastbilar är miljöklassade för att köra inom miljözonen.

Det har hänt en hel del sedan starten både vad det gäller lastbilarna och bildkvalitet. Däremot har Holmström fortfarande kvar den goda servicen som fanns redan 1966.