Kunder & referenser

Vi är alltid stolta över alla vår utförda arbeten stora som små till privatperson eller företag. Nedan visas ett antal projekt som Holmström Åkeri har utfört inom områden där vi är specialister.

Klicka på bilderna för att förstora

På Kungsbron i centrala Stockholm ligger Kungsbrohuset eller Schibstedhuset som det oftast kallas. Här driver bland andra Aftonbladet och Dagens Nyheter sina verksamheter. Holmström har utfört all transport och montering av glas till fasaden med hjälp av våra välutrustade kranbilar.

På Norra Bantorget i Stockholm ligger Clarion Hotel Signs maffiga fastighet. Hotellet kan med sina 11 våningar samt 558 rum titulerar sig som Stockholms största hotell. Holmström har dels fraktat dit all granitsten som sitter på fasaden. Vi har även glasat fasaden som har en speciell utformning med två spetsar med en vikt på 110 ton som pekar mot Stockholms centralstation.

År 1946 körde kung Gustav V ner i diket vid gamla Södertäljevägen och gav namnet till dagens Kungens Kurva fyllt med butiker. Med hjälp av glas-sugare och kranbil har vi monterat samtliga glas på fasaden till kungens kurva shoppingscenter.

I Akalla i Västerort säljer Hedin bil bilar från en rad olika bilmärken. Med hjälp av vår största pannkoke har vi glasat dessa isoleringsrutor. Övre glasen väger 330 kilo styck och bottenglasen 630 kilo styck.